Skip to main content

Om oss


DentalEye AB är ett litet svenskt företag med kontor strax utanför Stockholm. DentalEye startades 1992 och vi fortsätter ständigt att utveckla programvaran för att tillgodose våra kunders önskemål och ligga i framkant av den tekniska utvecklingen.

På senare tid har företaget certifierats enligt det europeiska medicindirektivet och ISO 13485. DentalEye är sedan version 3.2 en CE-märkt medicinteknisk produkt vilket borgar för hög kvalitet och tillförlitlighet med patientsäkerheten i fokus.

Från 16 maj 2018 ägs DentalEye AB av ALMASOFT.

Klicka här för att läsa vår integritetspolicy.

 

Våra kunder

En stor del av Sveriges privata tandläkarpraktiker använder DentalEye Pro och är nöjda användare sedan många år. Det rör sig om allt från små praktiker med en eller ett par datorer till stora kedjor med praktiker över hela landet. Vi har också många Pro-kunder i länder som Danmark, Storbritannien och Australien.

I Sverige använder bl a tre landsting DentalEye Enterprise: Folktandvården Norrbottens Läns Landsting, Södermanlands Läns Landsting och Landstinget i Värmland.

Bland våra stora kunder finns utöver 59 tandläkarhögskolor i olika länder också US Air Force – med tandläkare på alla flygbaser över hela världen – och Veterans Administration – en av världens största vårdgivare.

Kontakta oss gärna för mer information. Ring 08-621 07 00 eller maila info@dentaleye.com